Beaming Canines

Helaas is het spel niet meer beschikbaar.

Gokspellen bonus

Beaming Canines is eigenlijk het zelfde als Precious Anuran en dus wederom een variant op het meer bekendere Keno spel. Dus qua win kans maakt het niet zo veel uit of je kiest voor Beaming Canines of Precious Anuran, het is alleen maar een kwestie van welk thema je meer aanspreekt.

De speelwijze is erg eenvoudig, als eerste bepaal je de gewenste inzet door op de "-" of "+" naast "Bet" te klikken. De minimale inzet bedraagt 20 cent per spel en de maximale is zelfs 50 euro. Vervolgens kies je of je met 4, 8 of 12 "Picks" wil spelen. Dit zijn zeg maar het aantal geselecteerde cijfers op het speelveld. Je zal zien dat ze automatisch worden geselecteerd, maar je kan de geselecteerde cijfers makkelijk aanpassen. Klik op de paars gekleurde en kies een ander getal uit.

Het aantal "Picks" heeft natuurlijk invloed op de uitbetaal tabel. Kies je voor 12 getallen, dan zal je 1000x je inzet winnen als de getallen "getrokken" worden. Bij 8 "picks" win je max. 250 keer je inzet bij 8 overeenkomende getallen, enz.

Zodra je klaar bent klik je op de speel knop in het midden onderaan het speelscherm. Er zullen 20 getallen geselecteerd worden. Op het moment dat het middelste (bonus) vakje eruit gekozen wordt (de geen zonder getal), dan ontvang je drie gratis "picks" erbij. Je winkans zal hierdoor dus iets groter worden.

Keno spelen met geld

Het kan verleidelijk zijn om Beaming Canines Keno met echt geld te spelen. Niet dat hier iets mis mee is (in tegendeel zelfs), maar wees je er wel van bewust dat je te maken hebt met een gokspel waarbij je geen invloed kan uitoefenen op het spelverloop. Ook al kies je de nummers zelf, het blijft elke ronde maar weer de vraag, of er genoeg balletjes vallen op de nummers die je gekozen hebt. Het uitbetalingspercentage van bijna 98% is dan wel hoog te noemen, maar garandeert geen winst.Speel dus gerust met een bescheiden inzet van bijvoorbeeld 10 cent per ronde en gebruik je evt. winst om eens een hogere inzet te plaatsen.