Gok toernooien

Als je een liefhebber bent van video slots en deze ook wel eens in de echt geld modus speelt, dan is het sowieso een aanrader om te kiezen voor het OneCasino. Je kan namelijk regelmatig rekenen op spannende gok toernooien. Hier aan deelnemen is erg eenvoudig, je bekijkt welke video slots er gekoppeld zijn aan een toernooi en je speelt met echt geld op deze. Vaak zijn er twee video slots gekoppeld aan gokken online toernooien en meestal met een looptijd van 1 tot 3 dagen. Het is dus niet nodig om je vooraf in te schrijven en deelname is "gratis". Al gaat het (nogmaals) wel om het spelen in de echt geld speelmodus.


gok toernooien

Natuurlijk maak je ook een reële kans op mooie winsten als je aan een toernooi deelneemt. Sowieso zijn de eventuele winsten die je behaald op de betreffende video slot(s) gewoon voor jou, maar daarnaast maak je kans op een deel van de prijzen pot. Vaak bevat de pot een bedrag van €1000,- en wordt deze verdeeld onder de top 10 of 20 spelers. De hoofdprijzen zijn dus wel bescheiden te noemen met vaak een bedrag van 250 of 100 euro, maar het is toch maar mooie een extra kans op leuke winsten.

Natuurlijk kan je real time volgen welke positie je in het klassement behaald en hier in terecht komen hoeft niet zo moeilijk te zijn. Bij elk gok toernooi is er namelijk een ander doel, zo zijn er toernooien waarbij er gekeken wordt naar 20 speelrondes en daarbij de hoogst behaalde winst of wordt er gekeken naar het totaal aantal echt geld inzetten. Het is dus absoluut niet zo dat je alleen kans maakt op een deel van de prijzenpot als je een hoog speelbudget beschikbaar hebt.

Het zal met regelmaat kunnen gebeuren dat je een leuk extra geld bedrag wint door gratis deel te nemen aan een spannend toernooi. Behaalde winsten zullen vervolgens automatisch binnen drie dagen in je balans worden bijgeschreven.

Let er wel op dat je niet met gratis ontvangen bonus geld kan spelen om kans te maken op een deel van de prijzenpot.

Deelnemen aan een gok toernooi

Zoals eerder benoemd is het deelnemen aan een gok toernooi erg eenvoudig en hoeft het niet veel te kosten, mede omdat deelnemen gratis is. Het grootste voordeel van deelnemen is natuurlijk de extra kans op leuke geld bedragen. Sowieso kan je al rekenen op een gemiddeld uitbetalingspercentage van 97% en dit zal middels een toernooi alleen maar hoger worden. Daarnaast is deelnemen natuurlijk te zien als een extra spel element, wat het spelen nog spannender maakt. Dit kan tegelijk ook een nadeel zijn en dan met name als je teveel focust op de prijzenpot en het "leaderboard" (klassement). Dit kan er namelijk voor zorgen dat je langer door blijft spelen dan je eigenlijk misschien zou willen. Immers doorspelen betekend misschien wel een hoger gemiddelde van 25 speelrondes en daarbij een hogere positie in het klassement. Ons advies is dan ook: zie een gok toernooi als een leuk extra winkans en niet als hoofddoel!