Beowulf

Helaas is Beowulf niet meer beschikbaar. Bovenstaand wordt een vergelijkbare videoslot van Quickspin geladen en wel Titan Thunder Wrath of Hades.

Afhankelijk van je internet snelheid, kan het best even duren voordat het video slot spel Beowulf geladen is. Vooral als je de laadtijd vergelijkt met de meeste andere videoslots. Het is zeker aan te raden om (zo nodig) even geduld op te brengen, want je hebt namelijk te maken met een wel heel bijzonder gokspel. Qua vormgeving ziet het er allemaal al bijzonder uit, maar het wordt nog leuker als de interactieve elementen geactiveerd worden. Zo zal het zomaar kunnen gebeuren dat Beowulf die links naast de rollen staat, als het ware tot leven komt en het gevecht aangaat met enge wezens.

Qua basis heb je te maken met een video slot met 5 rollen, 3 rijen symbolen en met 25 inzet lijnen. Je minimale inzet zal echter 30 cent bedragen, aangezien je per lijn inzet + een feature bet plaatst. Hierdoor kan je willekeurig de "Grendel Attack" activeren. Op de 5e rol zullen Grendels (enge wezens) verschijnen die Beowulf zal verslaan. Het aantal Grendels staat voor het aantal gratis re-spins. Op de rollen komen ook bijzondere symbolen voor, zo zijn er o.a. twee verschillende wild symbolen: de gewone en de "locked wild". De laatst genoemde zal in beeld blijven staan. Wild symbolen kunnen alle andere gewone symbolen vervangen, behalve de bijzondere. En hier zijn er best wat van aanwezig...

Drie Free Spins Scatter symbolen activeren de "Free Spin Dragon Fight feature". Dit zijn niet zomaar gewone gratis speelrondes, want Beowulf zal het eerst opnemen tegen de draak. Vervolgens zal je op de rollen nieuwe symbolen tegenkomen: Zwaard symbolen die zorgen voor een extra leven voor Beowulf en draak symbolen die een leven eraf halen. De gratis rondes zullen eindigen als Beowulf geen levens meer over heeft. Alleen dit is nog erg eenvoudig uitgelegd, want Zwaard symbolen zullen in beeld blijven staan, totdat er een Draak symbool in beeld komt. Daarnaast gelden ze ook nog eens als wild symbool. Draak symbolen zullen uitklappen en de gehele rol bedekken en ook gelden als wild.

Het gaat er bij deze video slot met name om de random geactiveerde bonus spel en de free spins modus. Met name de laatst genoemde is erg spannend en kan je hoge winsten opleveren. Je zal sowieso vaak winnen, want je kan rekenen op een uitbetalingspercentage van 97,21 procent.