Bugs Party

Bugs Party is een instant win game die je het beste kan vergelijken met "instant bingo", maar dan wel een heel leuke met een verrassend bonus spel. De speelwijze is eenvoudig, want je hoeft eigenlijk alleen maar op "play" te klikken. Toch is het aan te raden om even goed te kijken naar het doel van het spel. Niet dat je invloed kan uitoefenen op de uitkomst, maar het zorgt er wel voor dat je sneller ziet hoe je kan winnen en wat er allemaal extra mogelijk is. In de eerste plaats speel je standaard met 4 bingo kaarten, maar je kan ook het aantal "cards" aanpassen en dus met minder spelen. Voor de eerste paar speelrondes misschien wel zo handig. De inzet is 5 coins per kaart, dus de minimale inzet is 5 cent per kaart als je met een muntwaarde van 1 cent speelt. Per kaart zie je 15 willekeurige getallen en desgewenst kies je er voor om met andere kaarten te spelen (new cards). Zodra je op "play" klikt, zullen er 30 willekeurige getallen (ballen) vallen. Het doel is om Bingo te halen voor de hoogst mogelijke prijs. Echter zoals je in de uitbetaal tabel kan zien, zal je ook prijzen winnen met andere patronen (vanaf 1 lijn).

Het leuke van Bugs Party Bingo is met name dat je na een spelronde extra ballen kan kopen. Je ziet "buy extra ball" oplichten, maar dit kost wel een vrij hoge inzet en dan met name als de kans op hoge winsten ook groot te noemen is. Kijk dus altijd goed of deze optie gebruiken wel zo raadzaam is. Bij behaalde winsten zal je de extra bal kopen optie ook te zien krijgen, maar je kan ook gewoon je prijs innen door op "collect" te klikken.

Leuk ook is het bonus spel en deze bereik je door het bonus patroon op je kaart te krijgen. Je kan tot wel 625 keer je inzet winnen. In beeld zie je wat potten staan en het doel is om de daar in aanwezige insecten te verdelgen. Klik op "spray" en je ziet welke prijzen je onthult.

Bugs Party Bingo spelen voor echte winsten

Het Bugs Party spel is een leuke variant op het bingo spel en ook leuk is het gegeven dat je kan spelen met erg bescheiden inzetten. Met een bescheiden speelbudget kan je lekker lang speelplezier beleven en tegelijk kans maken op hoge geld prijzen. Kies wel voor een betrouwbaar online casino met een Europese licentie, bijvoorbeeld de geen waar wij naar doorverwijzen middels de button. Je kan als nieuwe speler gebruik maken van de 100% bonus, waardoor je dus 2x zoveel speelgeld ontvangt. Bij bonus geld zijn natuurlijk wel inzet vereisten van toepassing, verdiep je hier in en je zal merken dat het best te doen is om hier aan te voldoen.