Cash Splash

Helaas is de slot door de provider niet omgezet van Flash naar HTML5 en daardoor niet meer beschikbaar.

Bij deze gelijk onze excuses voor het gegeven dat je de classic slot hier niet in de gratis speelmodus kan spelen. Een progressieve jackpot i.c.m. spel ontwikkelaar Quickfire, gaat niet zo goed samen. Daarom krijg je ook de melding dat het spel alleen gespeeld kan worden voor echt geld spelers. Desondanks hebben wij er voor gekozen om deze te plaatsen, aangezien het toch best een aantrekkelijk gokspel is om eens met echt geld te spelen.

Cash Splash is op een typische Las Vegas slotmachine gebaseerd spel, met een progressieve jackpot van minimaal 10.000 euro. Om hier kans op te maken zal het wel nodig zijn om met "Bet 3" te spelen, je zal dan namelijk de 3e uitbetaal tabel selecteren. Je speelt het spel met 3 rollen en een enkele inzet lijn. Winnende combinaties van drie gelijke symbolen moeten dus in de middelste positie terecht komen. De kers symbolen zijn bijzonder, aangezien je met 1 of 2 kersen ook winsten behaald.

Het meest bijzondere van Cash Splash zijn de gelijknamige symbolen. Drie van deze op de winlijn i.c.m. Bet level 3 en je zal de progressieve jackpot winnen. Ze gelden echter ook als Wild symbolen die alle andere kunnen vervangen. Winnende combinaties met een wild worden x2 uitbetaald, winnende combinaties met 2 wilds worden zelfs x4 uitbetaald.