Game of Thrones (243)

Speel met echt geld

 

Game of Thrones is natuurlijk in de eerste plaats een Amerikaanse fantasy televisie serie die o.a. door HBO wordt uitgezonden. De serie is gebaseerd op de boeken van de Amerikaanse schrijver George R.R. Martin en dan de serie "Het Lied van IJs". Het heeft echter ruim 3 jaar geduurd voordat er een casino games ontwikkelaar een samenwerking aan ging met de producenten van Game of Thrones. Beter laat dan nooit, want de video slot is geweldig geworden!

Zodra het spel geladen is, zal je niet verrast worden met een introductie video. Je zal namelijk gelijk de rollen in beeld krijgen. Als je bekend bent met de televisie serie, dan zullen de symbolen je vast bekend voorkomen. Natuurlijk zijn er meer overeenkomsten, maar die zullen tijdens de vele game features duidelijk naar voren komen. Aangezien het spel in de demo speelmodus geladen wordt met voldoende gratis fictief speelgeld, kan je gelijk op de "Spin" knop klikken. De 5 rollen met 3 rijen symbolen zullen dan gelijk gaan draaien. Je hebt niet te maken met een bepaald aantal inzet lijnen, maar met "243 ways to Win". Eigenlijk komt het er op neer dat je als het ware 243 inzet lijnen hebt, want het gaat er om dat je min. vanaf de uiterst linkse rol gezien drie gelijke symbolen opvolgend op de rollen krijgt. Dus een gelijk symbool op rol 1, 2 en 3 zal winst betekenen. Het maakt dus niet uit op welke positie de symbolen op de eerste drie rollen terecht komt.

Extra spel elementen

Het video slot spel Game of Thrones bevat natuurlijk spannende extra spel elementen (game features). In de eerste plaats kan je bij behaalde winsten klikken op "Gamble". Je zal dan niet het standaard kop of munt spel spelen, maar als het ware op reis gaan door 4 verschillende locaties. Elke juiste voorspelling zal betekenen dat je een level verder komt. Deze gok mogelijkheid is niet alleen spannend om te spelen, maar is ook nog eens erg mooi geanimeerd.

Het symbool met de ijzeren troon is een Scatter en mag op elke positie in beeld komen voor een cash uitbetaling, mits je er min. twee in beeld krijgt. Met wat geluk krijg je meer Scatters in beeld, want daarmee bereik je de free spins feature. Je mag wel eerst een gewenste modus uitkiezen:

  • Baratheon - 8 Free Spins met een x5 multiplier en 3 gestapelde symbolen
  • Lannister - 10 Free Spins met een x4 multiplier en 4 gestapelde symbolen
  • Stark - 14 Free Spins met een x3 multiplier en 5 gestapelde symbolen
  • Targaryen - 18 Free Spins met een x3 multiplier en 6 gestapelde symbolen

(Klik in het speelscherm op "view pays" om te zien welke symbolen er tijdens de Free Spins gestapeld voorkomen)

Op de rollen komen tijdens het basis spel en free spins modus ook "Stacked Wilds" voor. Dit betekend dat de wild symbolen als het ware een blok van drie op elkaar gestapeld zijn. Zodoende kan je een gehele rol (of meerdere) gevuld krijgen met symbolen die alle andere kunnen vervangen, behalve de scatters.