Hall of Gods

Als je een liefhebber bent van videoslots om in de gratis demo modus te kunnen spelen, dan heb je een enorm grote keuze. Vaak zal je tijdens het spelen verleid worden om eens met echt geld te spelen, aangezien je vaak in beeld krijgt wat de hoofdprijs wel niet is. Bij online video slots met een progressieve jackpot is dit al helemaal het geval en daarbij zal je zelfs de jackpot meter(s) real time zien oplopen. Het is alleen wel zo dat je de meeste progressieve jackpot videoslots niet in de gratis speelmodus kan spelen, aangezien deze vaak worden voorbehouden voor echt geld spelers. Dit is bijvoorbeeld het geval bij vrijwel alle MicroGaming slots, het speelscherm kan wel geladen worden in de demo modus, maar de rollen laten draaien is niet mogelijk. Gelukkig is dit bij de progressieve jackpot slots die ontwikkeld zijn door casino spellen leverancier NetEnt wel anders. Hall of Gods is hier een erg goed voorbeeld van en laat dit nou ook net één van de meest populaire zijn (mede door de mega jackpot van minsten 1 miljoen euro).

Hall of Gods gratis spelen

In het bovenstaande speelscherm wordt dus Hall of Gods geladen in de demo modus en wel met maar liefst 5.000 euro fictief speelgeld. Het is dus gelijk mogelijk om gratis te gaan spelen en zodoende alle leuke en spannende kenmerken te leren kennen. In de basis is het dan wel een redelijk standaard online slot te noemen, want je speelt met 5 rollen, 3 rijen symbolen en 20 inzet lijnen.

Het thema staat in het teken van de oude Germaanse Goden, je zal dan ook op de rollen allerlei symbolen zien die hier in het teken van staan. Zo zijn er 5 standaard symbolen (ring, hamer, ketting, bijl en fruitkist) die staan voor de bescheiden winst uitbetalingen. Je zal er wel minstens drie gelijke van nodig hebben op een inzet-lijn. Houdt er ook rekening mee dat de lijnen van links naar rechts lopen. Ook komen er 5 verschillende Germaanse Goden symbolen voor en van 4 van deze zal je er slechts 2 op een lijn nodig hebben voor een bescheiden winst. Vier of vijf gelijke en de prijs zal wel heel erg hoog kunnen worden. De volgende vijf Goden komen op de rollen voor: Odin, Thor, Freya, Loki en Idun (in volgorde van hoog naar laag). Zodra je een winnende combinatie uitbetaald krijgt, zal je zien dat de symbolen die deze veroorzaakt hebben geanimeerd zullen zijn. Ook zal de betreffende lijn(-en) oplichten.

Wild symbolen

Op de rollen van de Hall of Gods online slot komen ook bijzondere symbolen voor. De draak met de tekst "wild" is hier één van en deze is wel erg leuk om regelmatig in beeld te krijgen. Het is namelijk niet zomaar een wild-symbool die alle standaard symbolen kan vervangen. Op de rollen 2, 3 en 4 is het namelijk een "Expanding Wild", dit betekend dat die als het ware zal uitklappen en zodoende de gehele rol zal vullen. Meerdere tegelijk in beeld zullen dus bijna altijd zorgen voor meerdere winst uitbetalingen tegelijk.

Scatter symbolen

De zwarte kraaien symbolen met het woord "scatter" is helemaal bijzonder. Scatters hoeven namelijk niet op een inzet-lijn terecht te komen. Met drie of meer van deze leuke symbolen waar dan ook in beeld en je zal verrast worden met Free Spins. Drie scatters en je zal er 10 ontvangen, bij vier scatters ontvang je er 15 en met vijf zelfs 20. Gratis speelrondes zijn altijd leuk, omdat je gratis kans maakt op winsten. Echter het wordt nog leuker omdat tijdens deze Free Spins functie prijzen x3 worden uitbetaald.

Bonus spel

Als laatste bijzondere symbool kan je rekenen op het bonus symbool. En deze is gelijk de leukste en dan vooral als je met echt geld aan het gokken bent. Drie bonus-symbolen waar dan ook in beeld en je zal de bonus game activeren. Hier kan je kans maken op één van de drie progressieve jackpots. Een beeld krijgen van het spel kan je het makkelijkst krijgen door even rechts onderin het speelscherm op "feature preview" te klikken. Je zal zien dat het de bedoeling is om een keuze te maken uit 15 schilden die bedragen of jackpot symbolen onthullen. Drie gelijke bedragen en je wint gelijk een munten winst (evt. vermenigvuldigd met het spel level). Drie dezelfde soorten jackpot symbolen en het wordt helemaal geweldig!

Jackpot winnen

Eigenlijk is Hall of Gods vooral leuk als je echt kans maakt op één van de drie verschillende progressieve jackpots. Winnen is al mogelijk met een inzet vanaf 20 cent per spelronde, dus wat let je...? Zelfs als je 10 euro speelgeld koopt, zal je dankzij de welkomstbonus met 20 euro kunnen spelen. Dit zijn toch maar mooi totaal 100 win kansen (los gezien van de gewone winst uitbetalingen, waardoor je nog vaker de rollen kan laten draaien).