Hole in One

Helaas heeft de game provider het spel niet meer in z'n assortiment.

Gokspellen bonus

Simpel en misschien al snel wat saai, zo kan je Hole in One misschien het beste omschrijven. Het is namelijk weinig anders dan een online kraslot met 9 open te vlakken vakjes. Alleen is het de bedoeling om drie gelijke symbolen op een rij te krijgen. "Hole in One" verwijst naar de golf sport en dit is dan ook precies het thema van de kraskaart. De speelwijze is eenvoudig en start met het instellen van de inzet per kraskaart. De laagste prijs per spel is 50 cent en de hoogste 5 euro. Vervolgens is het klikken op "buy card", waarna je een willekeurige kraskaart ontvangt. Je kan er voor kiezen om elk vlakje handmatig open te krassen met je muisaanwijzer, maar met "reveal all" worden alle 9 vakjes automatisch voor je open gekrast.

De te winnen prijzen zijn bescheiden, maar de winkans is hoog. Op 1 van de 3 zal gemiddeld gezien een prijs vallen, maar dit kan ook betekenen dat je je inzet terug wint. De uitbetaal tabel laat wel duidelijk zien met welke symbolen je welke prijs zal winnen. De hoofdprijs is 1.000 keer je inzet.

Eigenlijk is Hole in One alleen maar leuk als je echt geld kan winnen, want dan zal elke speelronde spannend zijn. Echter het RTP (return to player) percentage is niet enorm hoog te noemen als je het vergelijkt met bijvoorbeeld online videoslots. Het RTP is namelijk 92,95 procent. Anderzijds.. bij de echte krasloten zal dit percentage rond de 50 procent liggen.

Krassen met echt geld

Wij vinden Hole in One dan misschien weinig aan, maar misschien vindt jij zulke spellen wel helemaal het einde om eens met echt geld te spelen. Dit kan niet op deze website, maar onder het speelscherm zal je vast al de button hebben gezien. Het aanbod van instant win games is daar trouwens wel bescheiden, maar wel de moeite waard. Als nieuwe speler kan je rekenen op een leuk aanbod in de vorm van een 100% bonus en een leuk aantal gratis speelrondes voor een videoslot spel.