Jackpot 6000

Speel met echt geld

Jackpot 6000 is wederom een gokspel wat op een kruising lijkt tussen een Nederlandse gokkast en een classic slot machine. Alleen als we kijken naar de jackpot, dan is dit wel typisch iets voor een slot. Immers 6000 coins winnen is toch best een leuk bedrag, zelfs als je met een muntwaarde van 10 cent speelt.

Het spel wordt geladen in de gratis speelmodus met voldoende fictief speelgeld. Je kan dus net zo goed het spel leren kennen door op de "Max Bet" button te klikken. Je zal dan spelen met het maximale aantal van 5 inzet lijnen. Je kan er ook wel met minder spelen, alleen zal je dan minder snel uitbetalingen krijgen en te maken hebben met een minder gunstige uitbetaal tabel voor de Joker symbolen.

Om winsten te behalen, zal je drie gelijke symbolen op een actieve inzet lijn moeten krijgen. Als je met alle vijf de lijnen speelt, is het mogelijk om een "volle bak" te krijgen met gelijke symbolen. Je zal dan bijvoorbeeld drie rollen gevuld krijgen met allemaal citroen symbolen. Je uitbetaling zal dan 5 x 20 = 100 coins bedragen. Bij winsten heb je de mogelijkheid om door te gokken middels de "kop of munt" feature. Natuurlijk kan je bij een juiste voorspelling door blijven gokken. Winsten kan je ook gelijk innen of verhuizen naar de Supermeter. De punten in de Supermeter worden gebruikt t.b.v. het soort "verolg spel". Je zal 20 coins per spin inzetten en als extra de mystery jokers activeren. Min. twee joker symbolen op een willekeurige plek op de rollen zal je een winst van 10 tot 6000 coins opleveren.

Al spelenderwijs zal je merken dat Jackpot 6000 best een leuk gokspel is om te spelen. Overweeg eens om met echt geld ene gokje te wagen bij het BetCity Casino. Je zal bij een eerste storting een bonus van 100 procent ontvangen met een max. van 300 euro.