Joker 8000

Helaas heeft de game provider het spel niet meer in z'n assortiment.

Als we kijken naar de rollen, de symbolen en het vervolg spel, dan lijkt Joker 8000 nog het meest op een typisch Nederlandse gokkast. Echter de buttons onder de rollen hebben meer weg van een classic slot zoals je ze o.a. in Las Vegas tegen kan komen. Niet dat het veel uitmaakt of het nou een slot of gokkast is, als het maar een leuk gokspel is om te spelen. En dat is zeker het geval! Je zal voldoende fictief speelgeld krijgen, om gelijk de rollen te kunnen laten draaien door op de "Start" button te klikken. Je zal dan spelen met de drie rollen, 3 rijen symbolen en alle vijf inzet lijnen. Het is ook mogelijk om met minder actieve lijnen te spelen, je zal minimaal 20 cent per lijn moeten inzetten (ondanks de laagst mogelijke muntwaarde van 10 cent).

Het gaat er bij Joker 8000 natuurlijk om dat je een combinatie van drie gelijke symbolen krijgt op een actieve inzet lijn. De joker symbolen zijn alleen wel erg aantrekkelijk om in beeld te krijgen, want deze staan voor de hoofdprijs. De hoogte van je inzet zal van toepassing zijn op de hoogte van de hoofdprijs. Spelen met "Bet 10" en de hoofdprijs bedraagt maar liefst 8000 keer je inzet.

Zodra je winsten behaald, kan je er voor kiezen om door te gokken en zodoende te proberen je winst te verdubbelen. Desgewenst kan je door blijven gokken, totdat je een onjuiste voorspelling hebt gedaan of je winst int. Door gokken gaat eenvoudig als een soort "kop of munt" spel, maar dan in de vorm van "schoppen of ruiten". Je kan winsten ook gelijk innen, of via de "Start" knop verplaatsen naar de Supermeter. Credits in de Supermeter worden gebruikt voor het vervolg spel met min. 20 credits per draai. Je zal dan de Joker Mystery wins activeren. Drie Joker symbolen (op elke rol één), zal een mystery win geven tussen de 20X en 8000X.