Keno

Bij het gokspel Keno denk je misschien al snel aan oudere mensen die in een casino uren achter elkaar Keno aan het spelen zijn. Bij online Keno zal dit misschien weinig anders zijn... Desondanks zijn wij van mening dat Keno nogal ondergewaardeerd wordt en dan met name bovenstaande variant. Je hebt namelijk te maken met een bonus element en een progressieve jackpot. Beide kenmerken zijn met name interessant als je met echt geld een gokje waagt. Alhoewel je in de gratis speelmodus wel op een mooie manier kennis kan maken met de speelwijze, de mooie win kans en de extra spel elementen.

Bij Keno gaat het er om dat je tussen de 2 en 10 nummer uit kiest door er op te klikken. Je kan ook gebruik maken van de "Auto Pick", maar dan zullen er 10 willekeurige nummers geselecteerd worden. Nadat je op "Go" klikt, zullen er 20 nummers getrokken worden. Des te meer cijfers overeenkomen met de geen die geselecteerd zijn, des te hoger de prijs. Als je 10 cijfers kiest, is de hoofdprijs maar liefst 10.000 keer je inzet. Kies je minder cijfers, dan is de uitbetaal tabel minder hoog. (Deze zal zich automatisch aanpassen aan het aantal gekozen cijfers).

Tijdens een speel ronde kan het gebeuren dat er Joker symbolen verschijnen. Deze zullen verzameld worden boven het woord "Bonus" links bovenin het speelveld. 5 Jokers staat voor een gratis speelronde.

De progressieve jackpot win je als de getrokken cijfers een "J" patroon vormen op het speelveld. Klik even op de "?" links onderin het speelscherm om het patroon te zien. Echter je zal niet per definitie het gehele jackpot bedrag winnen, dit zal alleen aan de orde zijn als je met Bet Level 5 speelt. Elk Bet Level lager, betekend 20% minder van de jackpot. Het level aanpassen doe je rechts onderin het speelscherm onder "Bet".