King for a Day

Helaas heeft de game provider het spel niet meer in z'n assortiment.

Gokspellen bonus

De naam "King for a Day" klinkt veel belovend, maar het is weinig anders dan een scratchcard (kraskaart) met wat extra spel elementen. Als we gelijk kijken naar de bijzonderheden, dan kan je drie bonus symbolen onthullen:

  1. Klavertje vier - Je zal met al je nummers winnen
  2. Kroon - Je wint 4 euro
  3. Free Round - Je wint een gratis ronde

De inzet voor dit spel is altijd 1 euro per ronde. Je hebt onderaan 7 verschillende vakjes die cijfers onthullen. Als er een getal of twee getallen met de bovenste twee "winning numbers" overeenkomen, win je een geld prijs. Je kan er voor kiezen om alle verborgen vakjes handmatig te onthullen door er met je muisaanwijzer op te klikken, maar je kan ook via "Reveal all" alles in één keer omdraaien.

Bij winsten heb je de mogelijkheid om door te gokken middels de "kop of munt" feature. Hiermee kan je dus je winst verdubbelen of verliezen. Bij een juiste voorspelling kan je indien gewenst door gokken. Let wel... bij een verkeerde voorspelling verlies je alles, ook al heb je een voorgaande keer goed gegokt.

Het scracthcard spelletje King for a Day is waarschijnlijk alleen spannend als je met echt geld gokt. Als je ook een liefhebber bent van andere soorten gokspellen, dan is BetCity Casino zeker een aanrader. Speel je liever alleen eenvoudige instant win games, kijk dan eens bij onze artikels onder het kopje "Gratis krasloten".