Koi Princess

Er bestaan best veel video slots met een Aziatisch thema, maar als je op zoek gaat naar een videoslot met een specifiek Japanse anime thema, dan zal je deze niet snel kunnen vinden. Met "anime" doelen we op de welbekende "Manga" tekenstijl die niet alleen in Japan erg populair is. Echter het wordt al snel geassocieerd met "Hentai" en als je dat woord in google zoekt, kom je eigenlijk vooral uit op de erotische animatie films. Echter de anime / manga tekenstijl hoeft zeker niet altijd met erotiek te maken hebben. Wel is het zo dat je de stijl snel herkent aan o.a. de overdreven groot getekende ogen van de personages, zodat vooral de vrouwelijke karakters al snel wat "schattigs" krijgen. Al met al is het dan ook niet zo gek dat casino spellen ontwikkelaars zich niet snel wagen aan een anime thema voor een videoslot. Echter gelukkig is er een uitzondering en wel NetEnt die met de lancering van Koi Princess de gokindustrie op z'n kop heeft gezet. De online slot Koi Princess is geheel in de Japanse anime stijl en zelfs links naast de rollen zie je de prinses op een interactieve manier staan. Met haar grote ogen en korte rokje heeft ze wel wat erotisch misschien, maar dit is zeker niet het doel geweest. Ze is namelijk de prinses van de welbekende Japanse Koi karpers en juist deze indrukwekkende vissen spelen een grote rol tijdens het spelen.

Spelkenmerken Koi Princess

De spelkenmerken van de Koi Princess video slot zijn behoorlijk uitgebreid te noemen, dit komt vooral omdat er vele extra spel functies aanwezig zijn. Hierdoor zal je vaak verrast worden met extra's die niet alleen erg leuk zijn, maar ook kunnen zorgen voor hoge winsten. Om het spel met al z'n extra kenmerken te leren kennen, kan je eigenlijk net zo goed gelijk gaan spelen in de fun modus. In bovenstaand speelscherm kan je gelijk aan de slag met maar liefst 5.000 euro fictief speelgeld. Het is wel goed om vooraf te weten dat qua basis de online video slot niet afwijkend is van de meeste andere. Je speelt namelijk gewoon met 5 rollen, 3 rijen met symbolen en 20 inzetlijnen die vanaf de 1e links starten. Het doel is om de rollen te laten draaien en om een bepaald aantal gelijke symbolen op één of meerdere inzet-lijnen te krijgen. De rollen laten spinnen kan je doen middels de ronde spin button of de auto play. Je kan ook kiezen voor "max bet", echter dan speel je wel gelijk met het maximale spel level.

Op de rollen van de Koi Princess video slot komen 9 verschillende standaard symbolen voor. De "10 t/m A" zijn de geen die staan voor de bescheiden winsten en de 4 "karakters" / "voorwerpen" staan voor de hogere winsten. Natuurlijk is het symbool met "Koi Princess" de geen die van de standaard symbolen de hoogste winsten geeft. Bekijk zeker even de uitbetaal tabel via de "i" in het speelscherm om een beeld te krijgen van de symbolen. Je zal zien dat er op alle rollen ook wild symbolen voorkomen en deze kunnen alle standaard symbolen vervangen, maar geven ook nog eens de hoogste winst uitbetalingen als je er 2 of meer op een inzet lijn krijgt.

Aangezien je toch in de gratis speelmodus speelt, is het aan te raden om alvorens je gaat spelen, eerst even rechts onderin het speelscherm de "Bonus Bet" te activeren. Het zal je een dubbele inzet per speelronde kosten, maar je zal hierdoor ook kunnen rekenen op extra's: speciale spel functies worden eerder geactiveerd en zullen hogere winsten uitbetalen.

Willekeurige spel functies

Na het draaien van de rollen kan het zomaar gebeuren dat er een willekeurige spel functie wordt geactiveerd en dan vooral als je de "bonus bet" op actief hebt staan. Er zijn vier verschillende features die je kan verwachten:

  • 5-Hit - Je zal een gratis spin ontvangen met een gegarandeerde winst uitbetaling van een "5 of a kind". Je krijgt dus op een inzet-lijn 5 dezelfde soort symbolen te zien, het is alleen even een verrassing welk symbool dit zal zijn.
  • Wild Reels - Je ontvang een gratis draai van de rollen met maar liefst 2 tot maximaal 5 willekeurige rollen gevuld met wild symbolen.
  • Random Wilds - Natuurlijk staat "random wilds" voor willekeurige wild symbolen en wel 4 tot 9 die je ontvangt tijdens een gratis spin.
  • Bonus - na een gratis draai van de rollen zal je drie bonus symbolen te zien krijgen die zorgen voor een bijzonder bonus spel.

Bonus Games

Op de rollen 1, 3 en 5 komen ook bonus symbolen voor. Je zal er drie in beeld nodig hebben om één van de vele bonus games te kunnen activeren. Echter met twee in beeld zal de nudge actief worden. Dit betekend dat als het 3e bonus symbool bijna in beeld is gevallen, alsnog tevoorschijn komt. Zodra je 3 bonus symbolen ziet, zal er een soort rad in beeld komen die zal draaien. De uitkomst zal bepalen wel bonus spel je mag spelen...

  • Free Spins met gegarandeerde winsten - 10 gratis spelrondes waarbij winsten gegarandeerd zijn.
  • Free Spins met wild rollen - 10 gratis speelrondes waarbij er bij elke spin 1 tot 5 rollen geheel gevuld zullen zijn met wild symbolen.
  • Bonus rad - Een soort rad van fortuin spel met munten winsten en de kans om één van bovenstaande games te activeren
  • Munten wisten - Ontvang gelijk een lekkere vette winst.

Al met al kan je bij Koi Princess op een hele boel extra's rekenen en dit is altijd leuk... toch? Zet in ieder geval even je speakers aan, want je kan bij alles rekenen op geweldige grafische animaties en geluidseffecten.

Echt geld winnen

Ondanks het geweldige Japanse anime thema en de vele extra spelkenmerken is de Koi Princess video slot toch echt een stuk leuker als je echt geld kan winnen. Als je de inzet naar beneden aanpast, kan je al spelen voor slechts 20 cent per ronde. Zet hiervoor de munt waarde op 1 cent en houdt het level op 1 (en maak geen gebruik van de max bet button). Wil je eerder op de extra's kunnen rekenen, verdubbel dan je inzet door de "Bonus Bet" te activeren. De hoofdprijs is maar liefst 100.000 munten en dat betekend zelfs met de laagst mogelijke inzet een prijs van 1.000 euro.