Lucky7

Zodra Lucky7 geladen is, zal je gelijk de keuze hebben uit twee verschillende aangezichten van het spel. Je kan ervoor kiezen om de gehele slotmachine in beeld te krijgen of alleen de rollen. Dit kan je trouwens altijd wijzigen middels de "Change View" knop. Als je nog niet bekend bent met Lucky7, dan is het aan te raden om te kiezen voor een volledig spel in beeld. Je zal dan namelijk de uitbetaal tabel te zien krijgen en zodoende is het altijd duidelijk welke symbolen er staan voor welke prijs.

Lucky7 is gebaseerd op een Las Vegas slot machine, waarbij je altijd speelt met een muntwaarde van 5 cent. Er is zelfs een trekhendel aanwezig die je bij deze online versie helaas niet kan gebruiken. Het spelen gaat dus middels de buttons "Spin Reels" of "Max Bet". Het is sowieso aan te raden om met de maximale inzet te spelen, je zal dan drie keer 5 cent inzetten en daarmee de meest gunstige uitbetaal tabel selecteren. Bij een inzet van 3 coins is de hoofdprijs namelijk 5000 en niet 3000 wat je eigenlijk zou verwachten gezien de hoofdprijzen bij een inzet met 1 of 2 coins.

Op de drie rollen komen slechts 6 verschillende symbolen voor, echter ook lege ruimtes. Het kan dus gebeuren dat de inzet lijn gevuld wordt met geen enkel symbool. Gelukkig zijn er ook symbool combinaties mogelijk, zoals "Any Bar". Daarnaast zorgen 1 of 2 kersen op de winlijn ook voor een prijs.

Al met al heb je te maken met een simpel gokspelletje, waarbij het alleen een kwestie is van geluk hebben. Aangezien de inzet altijd bescheiden is, zal je zelfs met een bescheiden speelbudget lekker lang kunnen spelen. Je eventuele winsten zullen echter ook bescheiden zijn, immers 5000 x 0,05 is slechts 250 euro.