Marbles

Helaas heeft de game provider het spel niet meer in z'n assortiment.

Gokspellen bonus

We hebben al vaker benoemd dat de gokspellen categorie "Games" o.a. bestaat uit zeer eenvoudige instant win games. Het spel Marbles valt hier zeker onder. Het biedt je namelijk de mogelijkheid om zonder na te hoeven denken, de kans op de hoofdprijs van €50.000,- met een inzet van 2 euro per spel ronde. Dit is natuurlijk alleen aan de orde als je het online casino BetCity bezoekt en daar met echt geld een gokje waagt.

Marbles is niks anders dan een speelscherm met 8 knikkers. Zodra je een spel gekocht hebt, kan je met je toverstaf 6 knikkers uitkiezen. Klik gewoon met je muisaanwijzer op 6 gewenste knikkers. De knikker zal qua kleur veranderen in een rood zwarte of een gouden. En de gouden knikkers heb je nodig om te winnen en wel drie! Zodra je drie gouden knikkers hebt gevonden, zal je onder "potential win" je winst kunnen onthullen. De prijzen variëren tussen de 2 en 50.000 euro.

Indien gewenst kan je het kleur toverstokje veranderen, echter dit zal geen invloed uitoefenen op de uitslag van het spel. Ook kan je er voor kiezen om automatisch 6 knikkers uit te laten kiezen middels de "Auto Pick". Of je ze nou zelf kiest, of laat uitkiezen, bij elk spel staat eigenlijk de uitslag al vast. Net zoals bij een online kraslot.