Mermaid Pearls

Helaas is de slot Memaid Pearls niet meer beschikbaar. Bovenstaand wordt een soortgelijke in de gratis speelmodus geladen.

Als je al kennis hebt gemaakt met de casino slot machine "Diamond Dreams", dan zal je bij bovenstaande Mermaid Pearls gelijk de overeenkomsten zien. Of liever gezegd... ze zijn beide identiek, alleen met een ander thema. Een ander thema betekend natuurlijk ook andere symbolen op de rollen en bij bovenstaande slot staat dus alles in het teken van zeemeerminnen die blijkbaar een voorliefde hebben voor parels.

De speelwijze is dus wederom erg eenvoudig. Het spel wordt geladen met voldoende fictief speelgeld, zodat je gelijk kan starten middels de "Max Bet" knop. Je zal dan met alle 5 inzet lijnen spelen en zodoende de grootste kans maken op winnende combinaties. De oester schelp met parel symbolen zijn wild en kunnen alle andere symbolen vervangen. Daarnaast zijn het de symbolen waarvan je er drie op een inzet lijn moet krijgen voor de hoofdprijs van 1000 coins. Dit lijkt veel, maar als je met een muntwaarde van 2 cent speelt, is dit een hoofdprijs van slechts 20 euro. Natuurlijk kan je ook met een hogere muntwaarde spelen, waardoor de waarde van de hoofdprijs ook toeneemt.

Mermaid Pearls speel je wat ons betreft niet voor een kans op enorme hoge geld prijzen. Je zal echter wel vaak winnende combinaties op de rollen krijgen en zodoende is er een reële kans op bescheiden winsten. Als je lang speelt kunnen de winsten vanzelfsprekend wel aardig oplopen, maar wat dat betreft is het jammer dat er geen auto play mogelijkheid is.