Mystery Joker

Speel met echt geld

Eigenlijk is Mystery Joker een kruising tussen een eenvoudige video slot en een classic slot. Niet dat het veel uitmaakt, want het is best een leuk gokspel om te spelen. Al moeten we wel toegeven dat spelen in de gratis speelmodus vrij snel kan vervelen. Immers als er niet echt wat te winnen valt en er zijn nauwelijks bijzondere spel elementen aanwezig, is het al snel saai.

Mystery Joker speel je met 5 rollen, 3 rijen symbolen en altijd met 5 inzet lijnen. Je inzet hoogte aanpassen kan makkelijk via de onderste rij "bet" mogelijkheden. De laagst mogelijke inzet per spin bedraagt 50 cent en de hoogst mogelijke maar liefst 100 euro.

Het draait er bij dit spel natuurlijk om dat je een combinatie van gelijke symbolen op de rollen krijgt en dan ook nog eens op één van de vijf inzet lijnen. Winnende combinaties bestaan altijd uit drie gelijke symbolen op één uitzondering. Het Joker muts symbool is namelijk een Scatter. Drie Scatters in beeld en je zal 10 Free Spins winnen. Tijdens de gratis speelrondes, zullen minimaal twee Jokers mystery winsten uitbetalen van x1 tot x100 je inzet. Ook is het tijdens de free spins modus mogelijk om er meer bij te winnen, met een max, van 50 totaal.

Om het spelen nog makkelijker te maken, is er een Autoplay mogelijkheid. Je kan zelf bepalen hoeveel speelrondes er automatisch afgespeeld zullen worden en je kan zelfs bepalen dat het stopt bij het bereiken van de free spins of bij een bepaald saldo, enz.