Nemo's Voyage

Afhankelijk van je internet snelheid kan het wel even duren voordat het video slot spel Nemo's Voyage geladen is, maar het is de moeite waard om even geduld te hebben. Je hebt namelijk te maken met een wel heel bijzondere videoslot, o.a. door de meerdere levels. Dit zal je als welkom scherm al in grote lijnen te zien krijgen, maar het wordt pas echt duidelijk als je gewoon gaat spelen. (Een 2e keer Nemo's Voyage laden zal veel korter duren).

Nemo's Voyage staat natuurlijk in het teken van de oceaan en dan met name het ontdekken van de enorme dieptes. Dit thema komt niet alleen terug als symbolen op de rollen, maar ook via de bonus games. Als we kijken naar de basis, dan is het gelijk al opvallend te noemen dat je niet speelt met 3 rijen symbolen op een rol, maar met 4. Dit i.c.m. 5 rollen komt er op neer dat je beschikt over maar liefst 40 inzet lijnen. Ook opvallend is het gegeven dat twee verschillende symbolen (de octopus en de duiker), bestaan uit 3 gestapelde blokken. Deze hoeven niet als compleet plaatje in beeld te komen om voor een winnende combinatie te zorgen, maar als dit wel gebeurt, zijn de winsten hoog.

Multi level video slot

Zonder twijfel het leukste spel element van Nemo's Voyage is het gegeven dat je als het ware te maken hebt met een multi-level video slot spel. Al spelenderwijs zal de "pressure" meter toenemen, dus zal de duiker dieper de oceaan ontdekken. De druk zal zelfs nog meer toenemen met "Increase Pressure" symbolen, echter er zijn ook "Decrease Pressure" symbolen aanwezig. Je zal merken dat je al snel het 1e level bereikt die vervolgens op "lock" wordt gezet en dus blijft gelden bij de volgende spins. De volgende levels zijn aanwezig met de bijkomende voordelen:

  • Multiplier Wilds - De gewone wild symbolen worden vervangen voor Multiplier Wilds. Dit betekend dat ze niet alleen de gewone symbolen kunnen vervangen, maar bij winnende combinaties zorgen voor een x2 of x3 uitbetaling.

  • Pressurized Wilds - Alle Wilds zullen vervangen worden in Pressurized Wilds. Zodra deze op de rollen terecht komen, zullen ze als het ware naar beneden klappen. M.a.w. de onderliggende symbolen zullen veranderen in deze bijzonder wild symbolen. Daarnaast zal je een re-spin krijgen met alle overgebleven andere symbolen.

  • Clumped Wilds - Net zoals voorgaande zullen alle Wild symbolen vervangen worden voor deze. Zodra er min. 1 op de rollen terecht komt, zal je op de rollen 2 en 5 een willekeurig aantal extra Wilds ontvangen.

  • Wild Reels - Helemaal leuk wordt het als je het laatste level bereikt, wild symbolen zullen dan namelijk uitklappen en hele rollen in Wilds veranderen.

Op de rollen komen ook Bonus symbolen voor. Dit zijn Scatters en met drie in beeld zal je beloond worden met 8 Free Spins. Tijdens de gratis speelrondes heb je te maken met "Persisting Wild" symbolen. Tenminste als er een Octopus in beeld komt om een aantal willekeurige symbolen te veranderen in deze wilds. Als dit gebeurt, dan zijn deze actief tijdens de gehele free spins modus.