Precious Anuran

Speel met echt geld

Helaas is het spel niet meer beschikbaar. Bovenstaand wordt een andere Keno variant geladen die je gratis kan spelen.

Als de game Precious Anuran geladen is, zal je misschien niet gelijk zien dat je te maken hebt met een Keno spel. Het is namelijk wel degelijk een Keno spelletje, maar dan op een andere manier dan standaard. Daarnaast heb je zelfs nog te maken met extra game features,

Laten we eerst eens naar de basis kijken. In het speelscherm zijn 80 balletjes aanwezig met de nummer 1 t/m 80. Daarnaast is de vlammende bal in het midden eigenlijk de 81e. De bedoeling is om 4, 8 of 12 ballen te selecteren. Dit doe je eenvoudig middels de "Picks" links onderin. Je zal dan automatisch ballen (cijfers) selecteren. Echter je kan altijd deze nog aanpassen. Klikken op een groen balletje en deze zal je de-selecteren. Kies vervolgens de wel gewenste uit. De volgende stap is het klikken op de grote speel knop onderaan in het midden. Er zullen 20 ballen willekeurig worden uitgekozen en het is natuurlijk de bedoeling dat dit zo veel als mogelijk de geen zijn die je hebt uitgekozen. Des te meer overeenkomen, des te hoger je prijs. Natuurlijk zal je de te winnen prijzen in beeld zien staan met het bijbehorend aantal overeenkomende cijfers.

Op het moment dat de vlammende bal in het midden er uit wordt gepikt, zal je te maken krijgen met een willekeurige winst vermenigvuldiger van x1 t/m x5. Daarnaast zullen er twee extra ballen "getrokken" worden. Het kan in één spelronde gebeuren dat de bal in het midden meerdere keren er uit wordt gepikt. Je zal echter maximaal 4 extra "picks" ontvangen.

Met echt geld Precious Anuran (Keno) spelen kan al met een inzet vanaf 20 cent per spel. De hoofdprijs is dan bescheiden te noemen met z'n 400 euro, maar er kan altijd een multiplier vallen. Als je kans wil maken op de hoofdprijs van €100.000,- dan zal je moeten spelen met een inzet van 50 euro.