Reel Gems

Speel met echt geld

De oude Reel Gems slot is niet meer beschikbaar. Bovenstaand wordt "de Luxe" variant geladen.

Het classic slot spel Reel Gems is er eentje die je niet snel zal vervelen als je in de demo speelmodus speelt en dat is best bijzonder te noemen. Je hebt in de eerste plaats te maken met een "243 ways to win" (243 win manieren). Houd gerust je muisaanwijzer op de "243" aan de linker of rechter kant van de rollen, om te zien wat dit ook al weer betekend.

Het meest bijzondere van Reel Gems is de mogelijkheid om zelf een re-spin te kunnen kiezen voor een bepaalde rol. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je net een symbool mist op bijvoorbeeld de middelste rol, voor een winnende combinatie met de hoogst mogelijke uitbetaling. Nu kan je er voor zorgen dat die rol nog een keer draait. De re-spin zal je wel een inzet kosten en de hoogte ervan is afhankelijk van de mogelijk te winnen prijs. Je zal dan ook onder alle rollen de kosten van de re-spin in beeld krijgen. Deze mogelijkheid is ook best een beetje "tricky", het kan namelijk verleidelijk zijn om hier te veel gebruik van te maken. En dit kan toch best een hoog bedrag per re-spin kosten, waardoor je sneller door je saldo heen kan zijn dan gedacht.

Naast bovenstaand beschreven spelelementen kan je ook een Free Spins feature verwachten. Met 3, 4 of 5 Free Spins symbolen zal je 15 gratis spel rondes ontvangen. Alle winsten die je behaald tijdens de free spins, zullen x3 worden uitbetaald. Tijdens de Free Spins maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 120.000 coins.