Reel Rush

Speel met echt geld

We hebben niet voor niks als "video slots categorie afbeelding" een screenshot gebruikt van Reel Rush. Het is namelijk één van onze lieveling games en zeker als we zelf eens met echt geld een gokje wagen. Ook prettig is het gegeven dat Netent deze ook in een "Touch" versie heeft ontwikkeld, speciaal voor mobiele apparaten. Vanzelfsprekend kan je deze in het mobiele casino van BetCity terug vinden.

De reden dat we Reel Rush erg leuk vinden heeft alles te maken met de game feature die na elke spin geactiveerd kan worden. Je ziet in het speelscherm al dat je te maken hebt met 5 rollen en 5 rijen symbolen waarvan niet alle plekken gebruikt worden. Ook zal je zien dat je niet een x-aantal inzet lijnen hebt maar met een "45 ways to win". En nu komt het... de aantal win manieren kunnen erg snel toenemen. Zodra je een winnende combinatie op de rollen krijgt, zal je beloond worden met een re-spin. Voordat de re-spin start, zal er op de eerste rol twee extra ruimtes ontstaan voor de symbolen. M.a.w. er zullen meer symbolen in beeld komen, waardoor het aantal win manieren toe neemt. Na een re-spin is de kans groter geworden dat je wederom een winnende combinatie krijgt. Je zal dan weer een re-spin krijgen met wederom twee nieuwe plekken voor de symbolen, enz. enz. Zodoende kan je vijf re-spins krijgen:

  • Eerste re-spin - 135 win manieren
  • Tweede re-spin - 405 win manieren
  • Derde re-spin - 675 win manieren
  • Vierde re-spin - 1125 win manieren
  • Vijfde re-spin - 1875 win manieren

Stopt het na de vijfde re-spin..? Zeker niet! Je zal dan beloond worden met 8 Free Spins, waarbij alle ruimtes beschikbaar zijn voor de symbolen. Hierdoor kan je rekenen op 3125 Ways to Win. De kans is groot dat je tijdens de gratis speelrondes vaak in beeld krijgt "Big Win", met natuurlijk mooie bijbehorende uitbetalingen. Als dit gebeurt, zal je ook merken dat je te maken hebt met een 3D geanimeerd video slot spel. En zet zeker ook je geluid aan, om het hele spelverloop nog spannender te maken.