Roulette Frans

Op de Roulette Pro (Europees roulette) pagina, hebben wij al uitgelegd dat je het beste de Amerikaanse versie links kan laten liggen. Je hebt dan namelijk te maken met de de dubbele nul als extra getal, maar wel de zelfde uitbetalingen. Bovenstaand wordt "Roulette Pro French" (Frans Roulette) en dit is eigenlijk weinig anders dan de standaard Europese versie. Natuurlijk zijn er wel verschillen, maar dan eigenlijk alleen visueel gezien. De speeltafel is namelijk breder en de termen op de speeltafel zijn Franstalig. Qua win kans en gemiddeld uitbetalingspercentage, maakt het dus niet uit of je voor deze Franse of de Europese versie kiest.

De speelwijze is erg eenvoudig te noemen, mede omdat het spel Engelstalig gespeeld wordt. Het is dus weinig anders dan je gewenste fiche te selecteren en deze op de speeltafel te plaatsen op de gewenste inzet plek. Vanzelfsprekend is het mogelijk om meerdere fiches te plaatsen en je kan zelfs fiches verwijderen. Dit doe je eenvoudig middels "Clear Bet" om ze allemaal te verwijderen. Wil je één of enkele fiches verwijderen? Selecteer dan eerst het fiche met het rode kruisje en je muisaanwijzer zal de gewenste kunnen verwijderen. Klaar met inzetten? Klik op de "Spin" knop en het roulette wiel zal gaan draaien.

Bij deze Franse roulette spel is er geen renbaan aanwezig voor de speciale inzetten. Wel kan je eenvoudige inzetten op de "Hot numbers" of "Cold numbers".

Als je de uitbetalingen wil zien, houd dan even je muisaanwijzer op het bordje met "€1 min €500 max". Je zal dan de uitbetaal tabel te zien krijgen die natuurlijk 100% gelijk is aan alle Europese en Franse roulette spellen.