Scratch Ahoy

Helaas heeft de game provider het spel niet meer in z'n assortiment.

Gokspellen bonus

Ahoy waarschijnlijk wel kunnen waarderen. Je kan namelijk op een erg eenvoudige manier een gokje wagen en je zal erg vaak winnen. Het is alleen wel zo dat "winnen" niet altijd "winst" hoeft te betekenen, want het zal vaak gebeuren dat je je inzet weer terug wint. Natuurlijk komt het ook voor dat je wel mooie winsten behaald, de hoofdprijs is zelfs 1000 keer je inzet. En als we kijken naar de inzet mogelijkheden, dan kan je kiezen tussen een bedrag van 50 cent tot 5 euro.

Het spel starten gaat via de "Buy Card" knop. Vervolgens kras je alle 9 vakjes open. Elk open gekrast vakje zal een symbool onthullen. Bij drie gelijke symbolen op een lijn, win je het bedrag die bij het symbool hoort. Drie zwaarden op een lijn, betekend dus 1x je inzet. Aangezien er 8 lijnen zijn, is het sowieso bij drie gelijke symbolen in een horizontale, verticale of diagonale lijn prijs.

Speel je liever online krasloten spellen die iets spannender zijn? Kijk dan eens op onze gratis krasloten pagina die je tussen de artikels ziet staan. Er zijn namelijk online krasloten platforms die veel innovatievere scratch games aanbieden en ook nog eens met hoofdprijzen tot 1 miljoen euro. En om het helemaal leuk te maken, als nieuwe spelers zal je gratis echt geld speelrondes ontvangen.