Shoot 4 Gold

Helaas heeft de game provider het spel niet meer in z'n assortiment.

In onze "Games" gokspellen categorie staan natuurlijk ook eenvoudige instant win games. Shoot 4 Gold is hier een prima voorbeeld van. Je kan namelijk op een simpele manier het spel spelen en kans maken op de hoofdprijs van €50.000,- In de gratis oefen speelmodus zal de kans groot zijn dat het al snel gaat vervelen, maar wij weten zeker dat als je met echt geld speelt, het een stuk spannender wordt.

Het spel start door op "Buy Game" te klikken. Er zal 2 euro van je saldo worden afgeschreven. Daarna is het de bedoeling om 6 van de acht eendjes te schieten. Dit kan je handmatig doen (wel zo leuk), maar ook automatisch via de "Auto Shoot". De eenden zullen al dan niet een ster symbool onthullen en bij drie sterren heb je prijs. Je zal wel even je prijs moeten onthullen door op "win ammount" te schieten.

Als je in het speelscherm even op "Paytable" klikt, dan zal je de uitbetaal tabel zien. Je zal hier tevens kunnen zien dat er wel heel veel lage prijzen uit gaan. Met name de prijzen van 2, 4 en 1 euro worden erg vaak uitgekeerd. De kans om de hoofdprijs te winnen is erg laag met z'n 1 op 1.000.000 en zelfs de 2e en 3e prijs worden maar zelden uitgekeerd. Shoot 4 Gold speel je dus met name om middels bescheiden geld prijzen toch een leuk bedrag op te kunnen sparen.