Spartacus

Speel met echt geld

Er bestaan wel meerdere video slots die in het teken staan van Spartacus (Gladiator uit Rome), maar weinig zijn er zo bijzonder als bovenstaande. Zodra het spel geladen is, zal je gelijk zien wat we bedoelen. Je hebt namelijk te maken met een "Main Reel Set" waarbij je 5 rollen met 4 rijen symbolen hebt en een "Colossal Reel Set" waarbij je 5 rollen met maar liefst 12 rijen symbolen hebt. Je zal sowieso altijd met beiden setjes rollen spelen, ook al pas je het aantal inzet lijnen naar het min. van 20 aan. Leuker is het natuurlijk als je met het max. aantal inzet lijnen van 100 speelt.

Met name op de 2e set rollen kan je vaak mooie winnende combinaties ontvangen. De symbolen komen gestapeld op de rollen voor en er zijn symbolen die als het ware meerdere in één bedekken.

Wat betreft de bijzondere symbolen is het misschien wat bescheiden te noemen. Het symbool met de tekst "Spartacus" is een Wild en kan alle andere behalve de Feature symbolen vervangen. De Feature symbolen komen alleen voor op de rollen 1, 3 en 5 op de "main Reel Set" en op de rollen 1, 3 en 5 op de "Colossal Reel Set". Drie of meer Feature symbolen op een willekeurige plek in beeld, desnoods als combinatie op beide setjes rollen, zal zorgen voor Free Spins i.c.m. een multiplier die geldig is tijdens de gratis spel rondes.

  • 3 Feature symbolen - 8 Free Spins + 2X multiplier
  • 4 Feature symbolen - 12 Free Spins + 5X multiplier
  • 5 Feature symbolen - 20 Free Spins + 20X multiplier

Het extra spel elementen is dus niet zo groot, maar je zal merken dat dit video slot spel ook niet meer extra's nodig heeft. Elke draai van de rollen is op zich al spannend te noemen.