Stickers

Vele liefhebbers van videoslots kunnen NetEnt als spelleverancier enorm waarderen. En wel omdat zij een groot aanbod van video slots hebben ontwikkeld, die ook nog eens erg divers te noemen zijn. Qua interface (spin knop, e.d.) is het meestal wel allemaal gelijk, maar qua game features is het elke keer weer anders. Juist dit gegeven maakt Net Entertainment tot één van de meest populaire ontwikkelaars van videoslots.

Toen in mei 2015 Stickers werd gelanceerd, was bij velen de verwachting dan ook groot. Echter het lijkt alsof NetEnt bij deze slot juist rekening heeft gehouden met de spelers die niet zitten te wachten op enorm veel extra spel elementen. Immers de laatste tijd lijkt het wel dat het steeds uitbundiger moet zijn. Niet dat dit verkeerd is, maar juist voor de eenvoudige videoslots is ook een enorm grote doelgroep. Is Stickers dan zo eenvoudig dat het niet de moeite waard is..? Dit is zeker niet het geval, want NetEnt heeft er voor gekozen om één spel element toe te voegen die bij elke draai van de rollen weer van toepassing kan zijn. Eigenlijk verraad de naam "Stickers" het al een beetje... er kan namelijk van alles blijven "plakken". Op elke rollen komen namelijk Wild-symbolen voor en zodra deze in beeld terecht komen, zullen deze blijven plakken. Daar blijft het niet bij, want je zal beloond worden met een zogenaamde "Sticky Spin". Concreet betekend dit dat een Wild-symbool ervoor zorgt, dat je een gratis re-spin krijgt met het Wild-symbool (of meerdere) vast op z'n plek. Dit biedt natuurlijk een groot voordeel, aangezien deze symbolen alle andere kunnen vervangen. Ook kan het gebeuren dat je na een gratis re-spin opnieuw een wild symbool in beeld krijgt. Wederom zal je een re-spin krijgen met alle Wilds vast geplakt op de rollen. Zodoende kan je vele wilds krijgen en hoge winnende combinaties.

Eenvoudige videoslot

De videoslot Stickers is verder eenvoudig te noemen, je speelt met 5 rollen, 3 rijen symbolen en altijd met 20 inzet-lijnen (van links naar rechts). Naast de Wild-symbolen komen er geen andere bijzondere voor. Klik zeker eens op de "i" links onderin het speelscherm, je zal dan een beknopte speluitleg te zien krijgen en de uitbetaal tabel. Zoals je kan zien zijn de Aardbei symbolen de geen die zorgen voor de hoogst mogelijke uitbetalingen. Het is zelfs zo dat je in een enkele spin de hoofdprijs van 80.000 munten kan winnen. De waarde hiervan is natuurlijk afhankelijk van de gekozen muntwaarde en bet level. Maar zelfs als je speelt met een muntwaarde van 1 cent i.c.m. level 1, komt de hoofdprijs toch maar mooi neer op 8.000 euro!

Gratis Stickers spelen

In bovenstaand speelscherm kan je onbeperkt gratis de videoslot Stickers spelen, je ontvangt namelijk 5.000 euro fictief speelgeld van NetEnt. Toch alles opgespeeld door met de hoogst mogelijke inzet van 200 euro per draai te spelen? Gewoon even deze pagina opnieuw laden en je kan weer overnieuw beginnen. Nog leuker en spannender is het natuurlijk als je eens met echt geld een gokje waagt. Spelen met echt geld kan al met een inzet vanaf 20 cent.