The Invisible Man

Speel met echt geld

Vanzelfsprekend is het video slot spel The Invisible Man gebaseerd op de gelijknamige film van Universal Studios. Dit spel is tot stand gekomen door de samenwerking tussen spelontwikkelaar Net Entertainment en (hoe kan het ook anders) Universal. Aangezien het wel een erg oude film is, zal je in de intro video een impressie krijgen van de verhaallijn. Het spel zelf is trouwens niet ouderwets, maar bevat zelfs schitterende 3D animaties. En nog belangrijker: geweldige extra spel elementen.

Qua basis is The Invisible Man niet zo uniek, je hebt namelijk te maken met 5 rollen, 3 rijen symbolen en "slechts" 20 inzet lijnen. Daarnaast gaat het er qua basis spel om dat je een combinatie van gelijke symbolen op een inzet lijn krijgt, voor een winst uitbetaling. Wat betreft de inzet hoogtes heb je een ruime keuze, met echt geld spelen kan al vanaf 20 cent per spin. Zet dan wel even de munt waarde op 1 cent en controleer of het level op 1 staat. Wil je meer inzetten per spel ronde? De maximale inzet is maar liefst 100 euro.

Extra spel elementen

Zoals gezegd zijn er geweldige extra spel elementen aanwezig. In de eerste plaats bijzondere wilds:

  • Police Wild - Deze kan op de eerste rol verschijnen en zal vervolgens een positie naar rechts verschuiven (Floating Wild), i.c.m. een re-spin. De re-spins zullen net zo lang duren, totdat het Police Wild symbool de laatste rol heeft bereikt.

  • Griffin Wild - Deze komt alleen voor op de 5e rol en heeft de zelfde kenmerken als de Police Wild, alleen dan natuurlijk van rechts naar links.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je beide beschreven Wild symbolen tegelijk in beeld krijgt. In de eerste plaats zal dit vele re-spins kunnen betekenen. Het wordt nog spannender als de twee elkaar tegenkomen, je zal dan namelijk beloond worden met 10 Free Spins. Tijdens de Free Spins zal je twee meters in beeld krijgen, de "bonus game" en de police spins" meter. Deze kunnen gevuld worden door de twee genoemde wild symbolen. Een volle meter betekend een vervolg bonus spel nadat de gratis spelrondes voorbij zijn. De bonus game is weinig anders dan een "click me" spel, maar wel op een spannende manier. Daarnaast kunnen de winsten erg hoog oplopen door actieve multipliers. De Police Spins zijn een soort gratis spins (3), waarbij je 5 willekeurig geplaatste wilds op de rollen zal krijgen.