The Lost Pyramid

Helaas heeft de game provider het spel niet meer in z'n assortiment.

Gokspellen bonus

Op onze website in de gokspellen categorie "Games" kan je een aantal relatief eenvoudige geld win spelletjes spelen. The Lost Pyramid is ook typisch zo'n spel, maar dan wel één waarbij je het idee kan hebben dat je invloed kan uitoefenen op het spel verloop.

Bij de Lost Pyramid heb je in de eerste plaats de keuze met welke inzet hoogte je wil spelen. De laagste inzet bedraagt slechts 10 cent per spelronde met een kans op de hoofdprijs van €5000,-. De hoogste inzet is 2 euro waarbij je kans kan maken op de hoofdprijs van maar liefst €100.000,- Je hebt dus te maken met een instant win game waarbij de hoofdprijzen hoog te noemen zijn.

Vanzelfsprekend staat het spel in het teken van een pyramide en wel één met 36 blokken. Zeven blokken zullen goud gekleurd van binnen en aan jou de taak om deze er uit te kiezen. Zodra je op "Buy Game" hebt geklikt, krijg je 7 kansen. Selecteer met je muisaanwijzer de gewenste blokken en klik er op. Je zal min. twee goud gekleurde moeten vinden om je inzet terug te winnen.

The Lost Pyramid is zoals eerder gezegd een gokspel waarbij je invloed kan uitoefenen op het spelverloop. Immers bij elke spel ronde zullen er sowieso 7 gouden blokken te onthullen zijn. Maar eigenlijk maakt het weinig uit of je kiest voor de "Auto Pick" of dat je ze zelf uitkiest. Het is maar net wat jezelf prettiger vindt.