Treasure Hunt

Helaas heeft de game provider het spel niet meer in z'n assortiment.

Wie heeft er als kind niet van gedroomd om een schatkaart te vinden en op avontuur uit te gaan om deze te vinden? Met het instant win game Treasure Hunt kun je dit gevoel een beetje ervaren, maar dan wel met een reële kans op een hoofdprijs van 10.000 keer je inzet.

Bij Treasure Hunt zal je een kaart van een eiland zien, met 28 plekken die je kan ontdekken. Via "Buy Game" krijg je 6 keer de kans om je gewenste locatie aan te klikken. Een locatie kan een schat onthullen of een symbool met een doodshoofd. Het mooiste zal het natuurlijk zijn om de schat symbolen te onthullen. Vanaf twee gevonden schatten zal je al winnen, de bedragen worden natuurlijk hoger als je er meer vindt. Dit is overzichtelijk te zien via de uitbetaal tabel.

Er is ook een bonus element aanwezig bij Treasure Hunt. Als je namelijk 6 doodshoofd symbolen in een spel ronde onthuld, zal je een bonus item ontvangen. Bij drie opgespaarde bonus symbolen, zal je een willekeurig bedrag winnen. De bonus items zullen maximaal 30 dagen bewaard blijven (als je met echt geld speelt).

Natuurlijk is Treasure Hunt met name leuk als je met echt geld speelt. De laagst mogelijke inzet is zelfs maar 10 cent, waarmee je toch maar mooi kans kan maken op de hoofdprijs van €1.000,- Wil je liever meer inzetten? De maximale inzet is maar liefst 10 euro.