Twin Spin

Het was een beetje lastig te bepalen of Twin Spin nou bij de "video slots" of "slots" thuis hoort, want eigenlijk is het niet een spel die gebaseerd is op een slotmachine met echt draaiende rollen. Wat dat betreft zal die in beide spel categorieën kunnen passen. In ieder geval heb je wel te maken met een bijzondere slot en dan met name door de "Tweeling rollen". Zodra je namelijk de rollen laat draaien, zullen minimaal twee rollen naast elkaar gaan oplichten. Dit zijn de rollen die identiek gevuld zullen worden, met de symbolen op dezelfde positie (klonen). Het kan ook zomaar gebeuren dat er 3 of zelfs 4 rollen gaan oplichten, hierdoor zal je winkans aanzienlijk groter worden. Met name als de Twin rollen vanaf de eerste rol zullen vallen.

Vele win manieren

Niet alleen de bijzondere "tweeling rollen" maken het spel erg spannend. Je hebt namelijk ook te maken met "243 ways to win". Dit betekend dat je als het ware kan rekenen op 243 inzet lijnen. Je hebt dus alleen maar minimaal drie gelijke symbolen nodig op de eerste drie rollen op een willekeurige plek, voor een uitbetaling.

Om de kans op mooie winsten nog groter te maken, zijn er ook nog eens Wild symbolen op de rollen aanwezig. Aangezien er verder geen bijzondere symbolen aanwezig zijn, kunnen Wilds elk ander symbool vervangen. Dus dankzij de "twin reels", "win both ways" en "Wilds" zal je bijna niet kunnen verliezen. Alhoewel... dit lijkt misschien zo, maar je hebt in ieder geval te maken met een uitbetalingspercentage van ruim 97 procent. Een keer met echt geld een gokje wagen, is dus een prima optie. Je kan Twin Spin als spelen vanaf 25 cent per draai. En aangezien je als welkomst cadeautje ook nog eens een 100% stortingsbonus van OneCasino ontvangt, kan je zelfs met een bescheiden speelbudget toch mooi lang spelen. En wie weet win je de hoofdprijs wel van 270.000 coins. Zelfs met een muntwaarde spelen van 1 cent, zal een hoofdprijs van €2.700,- betekenen.