Video poker All American

All American video poker is eigenlijk vrijwel het zelfde als Jacks or Better. Het is zelfs zo dat je het verschil waarschijnlijk niet eens zou opmerken. Toch is er wel degelijk een verschil en dan alleen in de uitbetaal tabel. Full House en Two Pairs uitbetalingen zijn namelijk lager, maar die van Flushes, Straights en Straight Flushes zijn hoger.

In bovenstaand speelscherm heb je te maken met een multi hand variant. Je zal namelijk altijd met 5 handen tegelijk spelen. Je kan dus niet je aantal "hands" selecteren. Je start het spel door je gewenste inzet te bepalen. Dit kan je doen middels het aanpassen van je munt waarde. Daarnaast kan je het bet level aanpassen. Met name als je met echt geld speelt, is het raadzaam om te kiezen voor bet level 5. Klik maar eens op de "paytable", je zal dan zien dat de Royal Flush uitbetaling bij bet level 5 naar verhouding het hoogst is.

Het video poker spel start je vervolgens door op "Max Bet" of "Deal" te klikken. Je zal 5 open kaarten krijgen en vier setjes met 5 gesloten kaarten. Als je bijvoorbeeld al gelijk een "Three of a Kind" in beeld komt met drie vieren, dan zullen deze automatisch op Hold worden gezet. Dit zal ook het geval zijn bij de vier setjes met kaarten bovenin het speelscherm. Als je daarna op "Draw" klikt, zal er per setje kaarten uit een ander pak kaarten worden gedeeld. Zodoende kan je 5 verschillende handen krijgen.

Bij winsten kan je er voor kiezen om op Gamble te klikken om door te gokken. Voorspel de juiste kleur kaart voor 2x je winst of voorspel het soort kaart (ruiten, klaver, harten of schoppen), voor 4x je winst. Je kan natuurlijk door blijven gokken, maar bij een onjuiste voorspelling ben je alles kwijt.