Video poker Deuces Wild

Speel met echt geld

We hebben al eerder vermeld dat video poker hier en in andere landen niet zo erg populair is, het is dan ook niet voor niks dat we een beperkt aantal varianten kunnen aanbieden. Een eigenlijk is dat best wel jammer, want in online casino's die zich richten op Amerika, Australië en Nieuw Zeeland, zal je er veel meer vinden. Anderzijds kan je wel veel verschillende varianten aanbieden, maar in principe is de basis het zelfde. Het verschil zit hem voornamelijk in het al dan niet aanwezigheid van Wild kaarten en andere uitbetaal tabellen.

Deuces Wild is een video poker variant waarbij de tweeën Wild zijn en dus alle andere kunnen vervangen. Dit lijkt een groot voordeel, maar het is wel zo dat je pas uitbetaald wordt vanaf een "3 of a Kind". Een paar boeren of beter en twee paartjes worden dus niet uitbetaald.

Wederom heb je te maken met een multi hand video poker spel. Je kan dus zelf bepalen met hoeveel handen je tegelijk wil spelen. Je speelt min. met 1 hand en maximaal met 100 handen tegelijk. Kijk wel even naar je totale inzet als je meerdere spellen tegelijk speelt en pas desnoods de muntwaarde naar beneden aan. (Vanaf "4 Hands" kan je spelen met een muntwaarde van slechts 5 cent). Het bet level pas je aan via "coins" en zoals je kan zien is spelen met bet level 5 het meest aan te raden (gezien de "Natural Royal Flush" uitbetaling).

Natuurlijk zullen de evt. gunstige kaarten combinaties automatisch worden vast gehouden. Kijk wel even goed of het inderdaad de meest gunstige betreft! De kaarten op "Hold" zullen ook worden vastgehouden bij de evt. andere handen. Echter de 2e ronde wordt bij elke hand uit een ander pak kaarten gedeeld.

Het lijkt zo aantrekkelijk om bij winsten door te gokken. Wees hier wel wat terughoudend is als je met echt geld speelt. Je kan hiermee behoorlijk het gemiddelde uitbetalingspercentage naar beneden halen.