Video poker Joker Poker

Speel met echt geld

Zoals de naam al zegt, kan je bij de video poker variant "Joker Poker" rekenen op Jokers in het spel. Deze kunnen natuurlijk alle andere vervangen en gelden dus als Wild. Dit is op zich best aantrekkelijk te noemen, maar je zal pas een uitbetaling krijgen vanaf een "2 Pair" combinatie. Daarnaast komen de Jokers nou niet echt vaak in beeld.

Bij het online casino "OmniSlots", bieden ze trouwens dit spel ook aan i.c.m. een progressieve jackpot. In plaats van de 4000 coins die je met een Royal Flush bij bet level 5 (aanpassen via "coins"), kan je rekenen op een jackpot van minimaal 10.000 euro. Momenteel staat het bedrag zelfs bijna op €20.000,-

Bovenstaand video poker spel is wederom een multi hand variant. Je kan dus spelen met het gewenste aantal handen tegelijk met een max. van 100. Je inzet zal hierdoor wel een stuk hoger worden, maar vanaf "4 Hands" kan je de coin value aanpassen naar 5 cent.

Qua speelwijze is Joker Poker erg eenvoudig te noemen, mede omdat de meest gunstige kaarten automatisch worden vastgehouden. Dit betekend echter dat de kans aanwezig is dat je vrij laconiek gaat spelen. Immers je hoeft niet na te denken. Echter als je gebruik maakt van je eigen poker kennis en evt. strategie, dan zal je veel vaker andere kaarten op Hold zetten dan hoe het al dan niet automatisch gebeurt.