Virtual Racebook

Helaas heeft de game provider het spel niet meer in z'n assortiment.

Als bovenstaand speelscherm geladen is, zal de kans groot zijn dat je snel een ander spel op zoekt. Immers je ziet een rijtje met namen van de paarden en de jockey's, een "win odds" rijtje, enz. Toch is het best leuk om je een beetje te verdiepen in het paardenrennen spel. Dit hoeft niet gelijk heel moeilijk te zijn, kies bijvoorbeeld gewoon een paard uit met een vrij lage "odd", de kans dat deze zal winnen, is namelijk vrij groot. Een weddenschap plaatsen doe je eenvoudig door op het plusje te klikken en vervolgens op "Add to Bet Slip". Vervolgens zal de "Begin Race" button oplichten, waarmee je het spel start. Natuurlijk krijg je de paarden in beeld te zien als ze aan het "racen" zijn en zelfs op een 3D geanimeerde manier.

Als we kijken naar bovenstaand beschreven manier van gokken, dan wed je dus alleen op het paard waarvan jij denkt dat die gaat winnen. Hoe hoger het "win odds" percentage, des te lager de win kans. Echter als je kiest voor een hoog "win odds" en dat paard wint, zal je winst wel veel hoger zijn. Via de "i" kan je de statistieken bekijken van voorgaande races.

Bij de "Show" bet gaat het ook om het wedden op één paard, echter als hij 2e of 3e wordt, zal je ook winnen. Bij een "Lay bet" gaat het erom dat je voorspeld welk paard niet in de top 3 terecht zal komen. Bij "Forecast" kies je een paard die als 1e over de finish zal komen en welk paard als 2e. En "Tricast" is het zelfde als "Forecast" alleen dan voorspel je ook de 3e positie.

Al met al kan het wel even duren voordat je alle wed mogelijkheden begrijpt, maar de kans is wel groot dat je "Racebook" zal gaan waarderen om de mogelijke hoge winsten die je kan behalen.